Rešitev za
ogrevanje
Električno ogrevanje in termostati
Image is not available
Rešitev za
ogrevanje
Električno ogrevanje in termostati
Image is not available
Popolna rešitev za
ogrevanje
Caleo CNT SMART
PlayPause
Slider

TALNO, STENSKO IN STROPNO, OGREVANJE BREZ OMEJITEV

Tehnologija ogrevanja CALEO je edinstvena priložnost za sodobno gradnjo in stavbe, prostore v fazi obnove. Zasnova tankoslojnega folijskega ogrevanja je primerna kot osnovni, primarni ali dodatni način ogrevanja. 

Hitra in preprosta namestitev z nizkimi investicijskimi stroški. Posebno tanka folijska grelna plast poenostavlja namestitev pod talne obloge ali za uporabo stenskega, stropnega ogrevanja.

Uporaba:

TALNO OGREVANJE: CALEO grelna folija se lahko namesti pod vse vrste talnih oblog (laminat, parket …)

STROPNO ALI STENSKO OGREVANJE:  Grelni film CALEO se preprosto namesti za mavčno ploščo med podkonstrukcijski profil.

Naši izdelki so v skladu
z najvišjimi standardi.
Slider

ZAKAJ JE UČINKOVITOST OGREVALNIH FILMOV CALEO BOLJŠA OD KATERE KOLI DRUGE OGREVALNE

Skoraj sedemletni razvojni proces z aktivnim sodelovanjem inženirjev iz Japonske in Južne Koreje je privedel do patentirane tehnologije CNT (ogljik Nano cev), ki jo nobenemu drugemu proizvajalcu ni uspelo razviti.Naša tehnologija ni dosegla le znatnih izboljšav v učinkovitosti, ampak je postala merilo za operativno varnost in izjemno zmogljivost.

NOVA TEHNOLOGIJA

Najnovejši folijska grelna tehnologiji BVF-CALEO, od štirih generacij ogrevalnih filmov, folij je bil razvit nov tip ogrevalne folije, izjemni razvoj CNT (ogljikovega nanosa) folijska ogrevalna tehnologije je novost na tržišu. Vodilni proizvajalec ogrevalnih folij CALEO 80-130, ki izpolnjuje vse evropske zahteve in standarde, je učinkovitejši in varnejši v primerjavi s klasičnimi električnimi ogrevalnimi filmi, folijami. Najdaljša garancija CALEO ogrevalne folije 5 + 5 let, življenjska doba grelnih folij Caleo je praktično doživljenska.

ZELENA ENERGETSKA UČINKOVITOST

Sistem talnega ogrevanja CALEO je idealen za ogrevanje vseh vrst stavb Lahko se namesti neposredno pod talno oblogo. Folijski ogrevalni sistemi se lahko namestijo pod debelino od 4 do 6 cm, film enakomerno segreva talno površino, tako, da prostor oddaja toploto več ur po delovanju. Kombinacija z nočnim tokom in izgradnjo solarne elektrarne zagotavlja, da lahko toplotno folijo uporabite še bolj ekonomično.

OBNOVLJIVI VIRI ENERGIJE

Tako kot vsi BVF izdelki se lahko CALEO ogrevalni sistem združuje z obnovljivimi viri energije. Sistem je možno priklopiti na sončno, solarno energijo,Več informacij o naših solarnih panelnih sistemih nas kontaktirajte.

BREZ VZDRŽEVANJA

Ogrevalni sistemi CALEO ne zahtevajo vzdrževalnih servisov. Grelna folija se lahko uporablja takoj po vgradnji / namestitvi. Zunanja vplivanja na Caleo grelno folijo ne vplivajo zaradi dobre izolacije (npr.Vlaga skozi beton, vodovodna napeljava itd.). Ob koncu ogrevalne sezone se ogrevalni sistem lahko izklopi z enostavnim pritiskom na termostat.

STANDARDNE GRELNE FOLIJE

GRELNE FOLIJE CALEO

GRELNA POVRŠINA

OBSEG OGREVANJA

LAMINACIJA

SESTAVA GRELNEGA DELA

ŠIRINA HLADNEGA DELA

TOKOVNA OBREMENITEV  BAKRENEGA DELA

IZKRISTEK

HITROST PRENOSA TOPLOTE

ŽIVLJENSKA DOBA

80%

SAMO NA OGREVALNEM DELU

2 X PET + EVA

STANDARDNI KARBONSKI GRELEC

15 mm

 6A

98 %

POVPREČNO

RAZLIČNO OD PROIZVAJALCA

92%

OGREVANJE ČEZ CELOTNO POVRŠINO

4 X PET + EVA

CNT TEHNOLOGIJA (CARBON NANO TUBE)

10 mm

8A 

99,8 %

HITREJŠA ZARADI VEČJE GRELNE POVRŠINE

TRAJNO 

TEHNIČNA SESTAVA

V ogrevalnem filmu CALEO je bakreni vodnik, žica z visoko čistostjo, integriran na obeh straneh, pritrjen je na ogljikov grelni element s patentirano trapezoidno srebrno mrežo.Električna upornost, ki se pojavi med dvema prevodnikoma, zagotavlja segrevanje na optimalno temperaturo, odvisno od moči oz. vrste ogljikovega ogrevalnega elementa folije. Ogrevalni film, folija prenese toploto s prevodnostjo na tla ali steno.

Nova generacija ogrevalnih filmov CALEO je sestavljena iz petih plasti in štirih glavnih komponent.Proizvodnja teh komponent je izdelan iz skrbno izbranih in zdravju prijaznih surovin.Visoka kakovost laminiranih plasti je pogoj za kvalitetno proizvodnjo trdnega končnega produkta.Kakovost surovin in nanotehnološkega nanašanja igra pomembno vlogo pri doseganju največje kalitete.

 1. Površina za prenos toplote
 2.  PETPosebna PET-EVA izolacija in sloj laminacije
 3. Ogrevalni element CARBON-SILVER in bakreni vodnik visoke kvalitete
 4. Posebna PET-EVA izolacija in sloj laminacije
 5. PET nosilna plast je električni izolator in mehanska zaščitna površina (obraba in točkovne obremenitve)
Prikaz sestave grelne folije caleo
 • 80W
 • 130W
 • 160W
 • 30 cm
 • 50 cm
 • 80 cm
 • 388 mikrometra (0,38 MM)
 • BVF 601
 • HEATO7
 • BVF SYME WIFI
 • CE

STENSKI IN STROPNI NAČIN OGREVANJA

Stenski in stropni sistemi ogrevanja s Caleo grelno folijo. Idealno površinsko ogrevanje v kombinaciji z lahkimi gradbenimi materiali in možnost uporabe v prostorih z visokimi
stropovi. Ena iz med najhitreje izvedljivih ogrevalnih rešitev. V kombinaciji z suhomontažnimi mavčno-kartonskimi ploščami. (Pri uporabi tega ogrevalnega sistema niso potrebni pritrdilni nosilci) Pri stropni namestitvi uporabimo CALEO 160 s dimenzijo 30 cm in optimizirano zmogljivostjo popolnoma ustreza sodobnim gradbenim konstrukcijam in zahtevam. Za doseganje zadostne ogrevalne zmogljivosti potrebujemo pokritost s folijo od 20 do 40% stropne površine.

STENSKI IN STROPNI NAČIN OGREVANJAGrelni film se namesti neposredno pod talno oblogo.Naši ekstra tanki sistemi talnega ogrevanja so sestavljeni iz dveh inovativnih izdelkov, in sicer grelne folije BVF-Caleo 80-130 in grelna mreža BVF H-Mat 100-150.Sistem CALEO REG v primerjavi s konvencionalnim toplotnim ogrevalnim talnim ogrevanjem ne izgublja energije za ogrevanje betona.To pomeni, da je čas ogrevanja pri folijskem ogrevanju dosti krajši, ,le nekaj minut.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

Posredovane osebne podatke bomo hranili in uporabili za pripravo odgovora na posredovano sporočilo.

DRUGI PRODUKTI

GRELNE KABLI

Stroškovno učinkovita rešitev za izdelavo sistemov za ogrevanje tal "toplotne skladiščenje", grelni kabli nameščeni v sloj betonske podlage. Hitro in enostavna namestitev. Grelni kabel lahko enostavno pritrdite na betonsko ojačitveno jeklo, armaturne mreže ali na tovarniške montažne tirnice.

GRELNE MREŽE

Je hitro in enostavno rešitev za talno ogrevanje ali vzdrževanje minimalne temperature v hladnih prostorih, odvisno od izbire moči. Talna mreža je primerna za vgradnjo v lepilo za ploščice, pod talne ploščice, pomembno je, da ne povzroči dvigovanja tal. Prav tako jo lahko vgradimo v nivojsko betonsko plast, estrihe, sintetične smole, plastike...

PAMETNI WIFI TERMOSTATI

Nadzor temperature preko pametnih telefonov , 16A termostat z zunanjimi senzorji....

TERMOSTATI

16A Dvojni senzorski termostati, ki so namenjeni nadzoru električnega talnega in IR, infrardečega ogrevanja.

GRELNE KABLI ZA ODZUNAJ

Odstranjevanjem, odtajanje ledenih tal, spolzkih površin okoli hiše. Odmrzovanje cevi, žlebov, ramp, avtomobilskih tlakovcev, pločnikov

ZAPRI
×
×

Cart