Pravno obvestilo

PRAVNO OBVESTILO:

To je spletna stran podjetja 100jko d.o.o, ki je registrirana v Sloveniji, podjetje je registrirano na naslovu Ljubljanska ul 120, 2000 Maribor.

DISTRIBUTER ZA SLOVENIJO:

100jko D.o.o

Tržaška c. 67a, 2000 Maribor

SI19348487 

Tel: 041/558-612 

Tel:041/219-074

INFO@BVF.SI

INFO@DOMINOGREVNAJE.SI

 

Spodaj navedeni pogoji in s politiko zasebnosti, ki je na voljo na tej spletni strani (»Varnost osebnih podatkov«), določajo pravila, ki urejajo uporabo in  določajo kako 100jko d.o.o BVF.SI upravlja spletno mesto. Z dostopom do spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjali z zavezanostjo ter upoštevate določila in pogoje.

100jko d.o.o BVF.SI si pridržuje pravico, da kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni te pogoje in objavlja spremembe na spletni strani. Vaša dolžnost je, da se redno seznanjate s pogoji in pravili. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po tem, ko je bila objavljena sprememba, pomeni, da ste sprejeli spremenjene pogoje in določila.

Če se ne strinjate s pogoji uporabe, ne uporabljajte te spletne strani.

 1. UPORABA SPLETNEGA MESTA
100jko d.o.o v sodelovanju s podjetjem BVF Heating Solutions Ltd. Madžarska. Vsa grafična podoba je blagovne znamke skupine  BVF Heating Solutions Ltd. Madžarska in se z dovoljenjem omenjenega podjetja lahko uporablja za namen podjetja 100jko d.o.o .Podjetje BVF Heating Solutions Ltd. Madžarska dovoljuje uporabo: Celotne grafične podobe, uporabo blagovnih znamk, vsa imena izdelkov, imena podjetja, oznake, logotipi in simboli se lahko uporabljajo in koristijo za namen podjetja 100jko d.o.o..

 

 2.POVEZAVE NA SPLETNE STRANI TRETJIH OSEB

Spletna stran lahko vsebuje povezave do spletnih strani, zato za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

BVF.SI, 100jko d.o.o ni odgovoren ali ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino ali ustreznost vsebine ali uporabe teh spletnih strani tretjih oseb.

BVF.SI, 100jko d.o.o ne more biti odgovoren za takšno vsebino ali škodljive učinke, ki bi utegnili utrpeti, ali za kakršne koli napake pri obdelavi ali viruse, ki bi lahko nastali zaradi dostopa do takšnih spletnih strani tretjih oseb.

BVF.SI, 100jko d.o.o te povezave ponuja le kot prikladnost in vključitev kakršne koli povezave ne pomeni, da BVF.SI, 100jko d.o.o podpira povezano spletno stran.

Uporaba spletnih strani tretjih oseb, ki ste jo obiskali, na lastno odgovornost in vaša odgovornost je, da ukrepate. Ti pogoji in določila ne veljajo za nobeno spletno stran tretje osebe, ki je povezana s spletnim mestom ali drugimi spletnimi stranmi BVF.SI, 100jko d.o.o

vprašanja ali komentarje o vsebini spletnega mesta usmerite na ustreznega lastnika spletne strani.

 3. SPLOŠNO

Ta spletna stran lahko vsebuje netočnosti ali tipkarske napake, 100jko d.o.o  pa ne jamči, da bo spletno mesto vedno na voljo ali pa bo brez prekinitve ali napake. 100jko d.o.o  in ponudniki tretjih strani lahko kadar koli brez predhodnega obvestila izboljšajo in / ali spremenijo izdelke, storitve, programe in cene, opisane na tej spletni strani.  

 
 

 

 

O nas