ELEKTRIČNO TALNO OGREVANJE BVF H-MAT

KAJ JE GRELNA MREŽA  BVF H-MAT?

Grela mreža je grelni elemet za ogrevanje. Predvsem je namenjen za ogrevanje keramičnih talnih površin. Mreža Caleo CNT Smart se lahko uporablja kot PIRMARNI način ogrevanja ali kot DODATNI način za dogrevanje. Nadzor temperature pa se upravlja s termostati, ki so namenjeni za talno ogrevanje: BVF 701 HEATO 8, 9

Talna mrežica za ogrevanje h-mat bvf

OGREVANJE KERAMIKE

BREZ GRADBENIH POSEGOV

UGODNO OGREVANJE

SESTAVA GRELNE MREŽE:

Električna grelna mreža za talno ogrevanje BVF H-MAT ima debelino  3,8 mm. Ekstra tanko grelno mrežo je preprosto za namestit.

NE da bi dvignili višino tal!

Plast lepila za keramiko je dovolj za namestitev !

KATERE PROSTORE LAHKO OGREVAMO?

Za ogrevanje vseh vrst talnih površin kjer je položena keramika, keramične ploščice .                 

OGREVANJE KOPALNIC, HODNIKOV, PREDSOB, SPALNIH PROSTOROV, KUHINJ…

HITRA IN PREPROSTA IZVEDBA ZA OGREVANJE

Grelne mreže BVF H-MAT twin core(dvojno jedro za ogrevanje) ima priključno povezavo le na eni strani. Zato ni potrebe po zapleteni napeljavi ali posebnem vrstnem redu nanašanja gradbenih plasti. Potrebna je samo spodnja izolacija, ki ustreza veljavnim standardom za ekonomično izolacijo. Grelna mreža BVF H-MAT se položi neposredno na betonska tla nato se z lepilom za ploščice ali betonsko izravnalno plastjo, prekrije “potopi”

BREZ VZDRŽEVANJA

Električna grelna mreža BVF ne zahteva vzdrževanja ali letnih pregledov, ki vplivajo na garancijo. Ogrevati se lahko začne takoj po namestitvi. Zaradi večkratne izolacije, je grelna mreža popolnoma zaščitena, ločena od zunanjih vplivov (npr. moker, vlažen betona, iztek vode, itd.) Ob koncu ogrevalne sezone se ogrevalni sistem, talno ogrevanje preprosto izklopi s pritiskom na tipko termostata, prav tako je enako pred začetkom kurilne sezone , preprost klik na tipko termostata in ogrevanje že deluje, nastavite si samo želeno temperaturo.

PAMETNO UPRAVLJANJE

Termostat z dvojnim senzorjem je namenjen grelni mreži BVF H-MAT, preprosto rokovanje, programiranje po željah uporabnika, enostaven dostop, upravljanje preko pametnih naprav. Termostat BVF nadzira optimalno temperaturo tal (talni senzor), medtem, ko vgrajen senzor (zrak) uravnava želeno sobno temperaturo.

OBNOVLJIVI VIRI

Odlična kombinacija je združitev BVF izdelkov s solarno energijo, obnovljivi viri. Ker lahko točno izračunamo, določimo ogrevalne moči lahko, tudi določimo moč sončne elektrarne. Za več informacij nas kontaktirajte.

[smartslider3 slider=1]

DRUGI PRODUKTI

GRELNE KABLI

Stroškovno učinkovita rešitev za izdelavo sistemov za ogrevanje tal "toplotne skladiščenje", grelni kabli nameščeni v sloj betonske podlage. Hitro in enostavna namestitev. Grelni kabel lahko enostavno pritrdite na betonsko ojačitveno jeklo, armaturne mreže ali na tovarniške montažne tirnice.

Talna mrežica za ogrevanje h-mat bvf

GRELNE MREŽE

Je hitro in enostavno rešitev za talno ogrevanje ali vzdrževanje minimalne temperature v hladnih prostorih, odvisno od izbire moči. Talna mreža je primerna za vgradnjo v lepilo za ploščice, pod talne ploščice, pomembno je, da ne povzroči dvigovanja tal. Prav tako jo lahko vgradimo v nivojsko betonsko plast, estrihe, sintetične smole, plastike...

PAMETNI WIFI TERMOSTATI

Nadzor temperature preko pametnih telefonov , 16A termostat z zunanjimi senzorji....

TERMOSTATI

16A Dvojni senzorski termostati, ki so namenjeni nadzoru električnega talnega in IR, infrardečega ogrevanja.

GRELNE KABLI ZA ODZUNAJ

Odstranjevanjem, odtajanje ledenih tal, spolzkih površin okoli hiše. Odmrzovanje cevi, žlebov, ramp, avtomobilskih tlakovcev, pločnikov