Rešitev za
ogrevanje
Električno ogrevanje in termostati
Image is not available
Rešitev za
ogrevanje
Električno ogrevanje in termostati
Image is not available
Talno ogrevanje
BVF H-MAT
Image is not available
PlayPause
Slider

TALNO OGREVANJE BVF H-MAT, UGODNA IN PREPROSTA NAMESTITEV POD KERAMIKO

Električna grelna mreža BVF H-MAT ima debelino le 3,8 mm. V nasprotju s konvencionalnimi ogrevalnimi kabli je mogoče graditi individualno in ekstra komfortno talno ogrevanje, ne da bi dvignili višino tal, debelina plasti lepila za ploščice ali enakopravno mora biti vsaj tako debela kot izdelek / 3,8 mm. Priključite in segrevajte od 1 do 12 m 2 . Takoj po vgradnji se grelna podloga lahko priključi na termostat s tovarniško vgrajenim priključnim kablom 2,5 m.

 

 Zahvaljujoč tehnologiji Twin-Conductor je treba priključiti samo eno stran. Pri zamenjavi tal lahko enostavno namestite nov ogrevalni sistem. Za kopalnice, ne glede na dejansko toplotno moč, priporočamo večjo kapaciteto (150 W / m2) za hitro ogrevanje.

Naši izdelki so v skladu
z najvišjimi standardi.
Slider

HITRA IN PREPROSTA IZVEDBA ZA OGREVANJE

Grelne mreže BVF H-MAT twin core(dvojno jedro za ogrevanje) imapriključno povezavo le na eni strani.Zato ni potrebe po zapleteni napeljavi ali posebnem vrstnem redu prinanašanju gradbenih plasti. Potrebna je samo spodnja izolacija, ki ustreza veljavnim standardom za ekonomično izolacijo. Grelna mreža BVF H-MAT se položi neposredno na betonska tla nato se z lepilom za ploščice ali betonsko izravnalno plastjo, prekrije “potopi”

BREZ VZDRŽEVANJA

Električna grelna mreža BVF ne zahteva vzdrževanja ali letnih pregledov, ki vplivajo na garancijo garancij. Ogrevati se lahko začne takoj po namestitvi. Zaradi večkratne izolacije, je grelna mreža popolnoma zaščitena, ločena od okolijskih vplivov (npr. moker, vlažen betona, iztek vode, itd.) Ob koncu ogrevalne sezone se ogrevalni sistem, talno ogrevanje preprosto izklopi s pritiskom na tipko termostata, prav tako je enako pred začetkom kurilne sezone , preprost klik na tipko termostata in ogrevanje že deluje, nastavite si samo želeno temperaturo.

PAMETNO UPRAVLJANJE

Termostat z dvojnim senzorjem je namenjen grelni mreži BVF H-MAT, preprosto rokovanje, programiranje po željah uporabnika možen dostop, upravljanje preko pametnih naprav. Termostat BVF nadzira optimalno temperaturo tal (talni senzor), medtem, ko vgrajen senzor (zrak) uravnava želeno sobno temperaturo.

OBNOVLJIVI VIRI

Odlična kombinacija je združitev BVF izdelkov s solarno energijo, obnovljivi viri. Ker lahko točno izračunamo, določimo ogrevalne moči lahko, tudi določimo moč sončne elektrarne. Za več informacij nas kontaktirajte.

GRELNA MREŽA 100 W/m2 IN GRELNA MREŽA 150 W/m2

STENSKI IN STROPNI NAČIN OGREVANJA

Stenski in stropni sistemi ogrevanja s Caleo grelno folijo. Idealno površinsko ogrevanje v kombinaciji z lahkimi gradbenimi materiali in možnost uporabe v prostorih z visokimi
stropovi. Ena iz med najhitreje izvedljivih ogrevalnih rešitev. V kombinaciji z suhomontažnimi mavčno-kartonskimi ploščami. (Pri uporabi tega ogrevalnega sistema niso potrebni pritrdilni nosilci) Pri stropni namestitvi uporabimo CALEO 160 s dimenzijo 30 cm in optimizirano zmogljivostjo popolnoma ustreza sodobnim gradbenim konstrukcijam in zahtevam. Za doseganje zadostne ogrevalne zmogljivosti potrebujemo pokritost s folijo od 20 do 40% stropne površine.

STENSKI IN STROPNI NAČIN OGREVANJAGrelni film se namesti neposredno pod talno oblogo.Naši ekstra tanki sistemi talnega ogrevanja so sestavljeni iz dveh inovativnih izdelkov, in sicer grelne folije BVF-Caleo 80-130 in grelna mreža BVF H-Mat 100-150.Sistem CALEO REG v primerjavi s konvencionalnim toplotnim ogrevalnim talnim ogrevanjem ne izgublja energije za ogrevanje betona.To pomeni, da je čas ogrevanja pri folijskem ogrevanju dosti krajši, ,le nekaj minut.

DRUGI PRODUKTI

GRELNE KABLI

Stroškovno učinkovita rešitev za izdelavo sistemov za ogrevanje tal "toplotne skladiščenje", grelni kabli nameščeni v sloj betonske podlage. Hitro in enostavna namestitev. Grelni kabel lahko enostavno pritrdite na betonsko ojačitveno jeklo, armaturne mreže ali na tovarniške montažne tirnice.

GRELNE MREŽE

Je hitro in enostavno rešitev za talno ogrevanje ali vzdrževanje minimalne temperature v hladnih prostorih, odvisno od izbire moči. Talna mreža je primerna za vgradnjo v lepilo za ploščice, pod talne ploščice, pomembno je, da ne povzroči dvigovanja tal. Prav tako jo lahko vgradimo v nivojsko betonsko plast, estrihe, sintetične smole, plastike...

PAMETNI WIFI TERMOSTATI

Nadzor temperature preko pametnih telefonov , 16A termostat z zunanjimi senzorji....

TERMOSTATI

16A Dvojni senzorski termostati, ki so namenjeni nadzoru električnega talnega in IR, infrardečega ogrevanja.

GRELNE KABLI ZA ODZUNAJ

Odstranjevanjem, odtajanje ledenih tal, spolzkih površin okoli hiše. Odmrzovanje cevi, žlebov, ramp, avtomobilskih tlakovcev, pločnikov

Close Menu
×
×

Cart