O nas

Razvita in izdelano v Koreji

Kakovostni izdelki in sistemi podjetja BVF s sodelovanjem razvojnikov iz Samsung in LG velikih podjetij. Podjetje BVF se lahko pohvali s skoraj 3 desetletnimi izkušnjami.

Naš cilj je, da naši poslovni partnerji in kupci v vseh primerih prejmejo tehnologijo in kakovost na najvišji ravni.


Zakaj je garancija za izdelke BVF-CALEO daljša od 13 let v primerjavi z drugimi proizvajalci?

Naši izdelki izpolnjujejo najstrožje zahteve in standarde glede kakovosti. Proizvodni pogoni delujejo po standardu ISO 9001 z najstrožjo kontrolo kakovosti in uporabo najsodobnejših materialov, naši vrhunski izdelki pa imajo vse certifikate, ki so potrebni v EU.

Stalni razvoj izdelkov

Naše podjetje je prepoznalo in podpiralo dolgoročne priložnosti, ki se skrivajo pri uporabi obnovljivih virov energije, pri načrtovanju in razvoju naših ogrevalnih sistemov in drugih izdelkov pa smo začeli s temi načeli in naš cilj je širiti ekološke ogrevalne sisteme, ki so neodvisni od cen energije. dostop do naših sistemov za upravljanje ogrevanja zagotavlja večje udobje in več prihrankov energije.

Naš cilj je, da naši poslovni partnerji in kupci v vseh primerih prejmejo tehnologijo in kakovost na najvišji ravni.

Strokovno znanje

Strokovnjaki in inženirji na BVF-CALEO so kompleksni in individualno analizirajo kombinacijo gradbenih materialov in mehanskih elementov.
Ne tržijo samo naših izdelkov, temveč ustvarjajo sisteme.

Naše ekipe oblikovalcev in monterjev po vsem svetu in v vseh primerih nudijo storitve vsem našim cenjenim poslovnim partnerjem od zasnove do izvedbe.

Sodobni gradbeni inženiring

Strožji predpisi in standardi v zvezi s stavbami zahtevajo nenehne spremembe in izboljšave uporabnih tehnologij, inovacije v tehnologiji ogrevanja pa se izvajajo v interesu prihodnje vzdržnosti, saj manjša poraba energije prispeva k nižjim stroškom in manjši obremenitvi okolja. tradicionalne rešitve za onesnaževanje okolja Naš cilj je po vsem svetu uporabljati obnovljive vire energije in postati neodvisen od cen energije.

BVFHeating sistemi in izdelki se lahko kombinirajo z obnovljivimi viri energije.

DISTRIBUTER ZA SLOVENIJO:
100jko D.o.o
Tržaška c. 67a, 2000 Maribor
SI19348487
Tel: 041/558-612
Tel:041/219-074

    Posredovane osebne podatke bomo hranili in uporabili za pripravo odgovora na posredovano sporočilo.

    O nas