ELEKTRIČNO TALNO OGREVANJE

ELEKTRIČNO TALNO OGREVANJE KOT OSNOVNO ALI DODATNO GRETJE

Nizki investicijski stroški, enostavna izvedba ter delovanje brez vzdrževanja in hitro natančno uravnavanje sobne temperature.

Hiša ali stanovanje ni zgolj stavba, ki zahteva ogrevanje, temveč dom, v katerem se morate počutiti dobro, prijetno .

Pri ogrevanju so pomembni varnost, udobje, tiho delovanje in predvsem nizki stroški. 

Inovativni izdelki za električno talno ogrevanje našega podjetja BVF vam zagotavljamo najvišjo raven kakovosti ter udobja. BVF izdelki za električno
talno ogrevanje so varčni sistemi ogrevanja, če pa se odločite za samooskrbo z energijo( sončna elektrarna, sončne celice)
pa lahko govorimo o brezplačnem ogrevanju, torej v obeh primerih govorimo o ekonomičnem ogrevanju.

GRELNI ELEMENTI ZA TALNO OGREVANJE

Grelna mreža namenjena za namestitev pod KERAMIKO, MARMOR, KAMEN, lahko se namesti tudi pod estrih.

Grelna folija CNT smart se lahko uporabi za ogrevanje suho-montažnih talnih oblog, LAMINAT, PARKET, VINIL.

PREVERITE TUDI

PREDNOSTI TALNEGA OGREVANJA-Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

Kot smo že na začetku, zgoraj napisali so sistemi za talno ogrevanje cenovno dostopni (grelna mreža, grelna folija, grelni kabel)

Predstavljajte si prah, hrup, čiščenje, dolgo izvajanje del… Prav noben si tega ne želi! Zato je električno talno gretje rešitev saj grelno folijo ali grelno mrežo enostavno namestimo pod talno oblogo, brez fizičnega poseganja v tlak.

Dolga življenjska doba delovanja in garancija.

Ko se kurilna sezona zaključi enostavno izklopimo ogrevanje brez večjih fizičnih zahtev, znanj, kar pa je najbolj pomembno, da
za delovanje ne potrebujemo letnih pregledov s tem pa ne

ZDRAVO OGREVANJE

Ni dvigovanja prahu, saj ogrevanje ne dela na principu konvekcije Talno ogrevanje, grelna mreža, folija ali žica segreva tla in stene s tem se preprečuje nastanek vlažnih sten in vlažnih kotičkov v prostoru

Talno ogrevanje je nevidno in ne ovira namestitve pohištva. Ne vsebuje gibljivih delov, ki bi se lahko obrabili. Edini vidni del je termostat in vsi modeli termostatov se redno posodabljajo, da ustrezajo trenutnim trendom in standardom.

PAMETNO UPRAVLJANJE

Termostat z dvojnim senzorjem je namenjen grelni mreži BVF H-MAT, preprosto rokovanje, programiranje po željah uporabnika možen dostop, upravljanje preko pametnih naprav. Termostat BVF nadzira optimalno temperaturo tal (talni senzor), medtem, ko vgrajen senzor (zrak) uravnava želeno sobno temperaturo.

UGODNO UDOBJE OGREVANJA

Talno ogrevanje je nizko temperaturno sevalno ogrevanje, ki ima prednost, da ustvarja občutek višje temperature kot ogrevanje radiatorja pri višji temperaturi pri isti temperaturi zraka (radiator = konvekcijsko ogrevanje). Ne glede na celotno ogrevalno napravo je talno ogrevanje nepogrešljiv del sodobne kopalnice ali dnevne sobe.

IZDELKI ZA TALNO OGREVANJE

GRELNE KABLI

Stroškovno učinkovita rešitev za izdelavo sistemov za ogrevanje tal "toplotne skladiščenje", grelni kabli nameščeni v sloj betonske podlage. Hitro in enostavna namestitev. Grelni kabel lahko enostavno pritrdite na betonsko ojačitveno jeklo, armaturne mreže ali na tovarniške montažne tirnice.

Talna mrežica za ogrevanje h-mat bvf

GRELNE MREŽE

Je hitro in enostavno rešitev za talno ogrevanje ali vzdrževanje minimalne temperature v hladnih prostorih, odvisno od izbire moči. Talna mreža je primerna za vgradnjo v lepilo za ploščice, pod talne ploščice, pomembno je, da ne povzroči dvigovanja tal. Prav tako jo lahko vgradimo v nivojsko betonsko plast, estrihe, sintetične smole, plastike...

PAMETNI WIFI TERMOSTATI

Nadzor temperature preko pametnih telefonov , 16A termostat z zunanjimi senzorji....

GRELNA FOLIJA

Ta ekstra tanka tehnologija se uporablja predvsem za ogrevanje laminatov in parketnih talnih oblog.

GRELNE KABLI ZA ODZUNAJ

Odstranjevanjem, odtajanje ledenih tal, spolzkih površin okoli hiše. Odmrzovanje cevi, žlebov, ramp, avtomobilskih tlakovcev, pločnikov

Način ka