OGREVANJE KOPALNIC

OGREVANJE KOPALNIŠKIH TAL TUDI POD PRHO

Dobro se odločite, tudi v zadnjem trenutku pred polaganjem!

Ni udobne kopalnice brez talnega ogrevanja.

Ploščice, keramiko, mozaike, kamen ogrevamo z grelno mrežo. Pod keramiko v lepilo se namesti električna grelna mreža BVF H-MAT. Preprosto se prilega v lepilo za keramiko brez, da bi spremenili višino tal.

Enostavna namestitev talnega ogrevalnega sistema brez dodatni gradbenih posegov, zato dobro razmislite preden bo položena keramika.

Izredno hiter čas ogrevanja tal

Od 5-15 minut, odvisno od temperature tal pred vklopom. Za konvencionalno talno ogrevanje je značilna velika inercija toplote in počasno segrevanje.
Pomembno je da se tla v kopalnici segrejejo hitro
in, da je temperatura tal višja kot v drugih bivalnih prostorih.

Standardi omejujejo ogrevanje, temperaturo tal na samo 29 ° C
vendar je ta vrednost pri talnem ogrevanju v kopalnici lahko 32-34 ° C. Priporočamo najvišje zmogljivosti, moči grelne mreže BVF H-MAT s 150 W / m2(tudi v pasivnih hišah)
za hitro ogrevanje in maksimalno udobje.

[smartslider3 slider=1]

IZDELKI ZA TALNO OGREVANJE

GRELNE KABLI

Stroškovno učinkovita rešitev za izdelavo sistemov za ogrevanje tal "toplotne skladiščenje", grelni kabli nameščeni v sloj betonske podlage. Hitro in enostavna namestitev. Grelni kabel lahko enostavno pritrdite na betonsko ojačitveno jeklo, armaturne mreže ali na tovarniške montažne tirnice.

Talna mrežica za ogrevanje h-mat bvf

GRELNE MREŽE

Je hitro in enostavno rešitev za talno ogrevanje ali vzdrževanje minimalne temperature v hladnih prostorih, odvisno od izbire moči. Talna mreža je primerna za vgradnjo v lepilo za ploščice, pod talne ploščice, pomembno je, da ne povzroči dvigovanja tal. Prav tako jo lahko vgradimo v nivojsko betonsko plast, estrihe, sintetične smole, plastike...

PAMETNI WIFI TERMOSTATI

Nadzor temperature preko pametnih telefonov , 16A termostat z zunanjimi senzorji....

GRELNA FOLIJA

Ta ekstra tanka tehnologija se uporablja predvsem za ogrevanje laminatov in parketnih talnih oblog.

GRELNE KABLI ZA ODZUNAJ

Odstranjevanjem, odtajanje ledenih tal, spolzkih površin okoli hiše. Odmrzovanje cevi, žlebov, ramp, avtomobilskih tlakovcev, pločnikov

Način ka